Kun Je Een Replica Ray Ban Zonnebril uit China Bestellen?

In dit artikel schrijf ik over mijn bestelling die ik laatst heb gedaan vanuit China. Ik bestel normaal gesproken geen Replica producten, maar deze keer kreeg ik de vraag van een bezoeker of ik wilde laten zien hoe je een Replica Ray Ban zonnebril besteld. Natuurlijk, leuk en spannend! Het doel van deze website is namelijk om iedereen te laten zien hoe je producten uit China kunt bestellen.

Voordat ik je laat zien hoe je zelf een Replica Ray Ban zonnebril zou kunnen bestellen, wil ik je er op attenderen dat het verkopen van Replica producten strafbaar is. Dit is voor de handelaren onder ons die er grof geld aan willen verdienen. Daarnaast vertel ik in dit artikel dat de kans aanwezig is dat je pakketje wordt onderschept door de douane.

Kun je een Replica Ray Ban zonnebril bestellen vanuit China?

Het antwoord is Ja. Ongeveer drie weken geleden ontving ik de vraag of ik kon laten zien hoe je een Replica Ray Ban zonnebril zou kunnen bestellen. Eerst twijfelde ik, omdat ik er niet geheel achter sta. Na goed nadenken dacht ik, waarom ook niet?

Direct schoof ik achter mijn computer en ging ik op zoek naar Replica Ray Ban zonnebrillen. Al snel vond ik wat websites. Deze verkochten zelf replica Ray Ban zonnebrillen, maar kwamen niet direct van de producent. Dit wilde ik niet, want ik betaal dan waarschijnlijk aanzienlijk meer en zal de kwaliteit misschien ook tegenvallen. Ik ging dus op zoek aan de hand van mijn 7 factoren die ik gebruik voordat ik Chinese producten bestel.

Raak! Ik had 3 websites gevonden waarvan ik zeker wist dat zij Replica Ray Ban zonnebrillen verkochten. 3 tabbladen open en vergelijken maar!

Dhgate.com is uiteindelijk de website geworden waar ik mijn Ray Ban heb besteld. Ik heb ongeveer € 17,- betaald voor een Ray Ban clubmaster. Je kunt ze nog goedkoper krijgen, maar dan is de kwaliteit ook minder. Ik heb deze zonnebril vergeleken met mijn echte en ik heb geen verschillen kunnen ontdekken. De echte is 0,8 gram zwaarder dan de Replica Ray Ban zonnebril.

Bekijk de onderstaande video voor de Replica Ray Ban Clubmaster zonnebril:

Wil je ook deze zonnebril bestellen? Volg dan de onderstaande stappen en bestel je eerste zonnebril op dhgate!

Bestel je eigen Clubmaster

Klik op deze link van dhgate.com en een nieuw tabblad opent zich. Volg dan de onderstaand stappen.

 1. Ga naar dhgate.com
 2. Zoek naar “michael2013”
 3. Er komen allerlei Ray Ban zonnebrillen naar voren die zijn omschreven als “BanDtun”
 4. Klik op de zonnebril die je wilt
 5. Kies bij de product opties voor “RB logo + original package”
 6. Voeg toe in je winkelwagen
 7. Krijg $5 korting (alleen als dit je eerste bestelling is bij dhgate.com)
 8. Reken af
 9. En nu wachten totdat het wordt bezorgd

Hopelijk heb je wat gehad aan dit artikel en weet je hoe je zelf een Replica Ray Ban zonnebril kunt kopen. Heb je vragen? Laat een reactie hieronder achter of vraag het op onze Facebook pagina.

2 Comments

 1. Francis van Tilborg juni 26, 2018
  • Dario van Boxmeer juli 3, 2019

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.