Hoe moet je bij AliExpress betalen met iDEAL?

Het is geen geheim dat je bij AliExpress kunt betalen met iDEAL. AliExpress ziet namelijk ook dat Nederland een grote afzetmarkt is. Daarom hebben zij ook iDEAL als betaalmethode op hun website. Wanneer je voor het eerst producten koopt bij AliExpress kun je misschien niet direct vinden hoe je kunt afrekenen met iDEAL bij AliExpress. Op deze pagina leggen wij stapsgewijs aan je uit hoe je kunt betalen bij AliExpress met iDEAL.

Mocht niet willen betalen met iDEAL dan kun je in dit artikel lezen op wat voor andere manieren je kunt betalen bij AliExpress. Voor het gemak gaan we er even van uit dat je in het verleden al een keer eerder hebt besteld bij een webshop. Ik ga er van uit dat je weet hoe je moet betalen en dat je alleen wilt weet hoe je kunt betalen met iDEAL bij AliExpress.

Afrekenen met iDEAL bij AliExpress

Je bent bij het afreken process van AliExpress en je wilt betalen met iDEAL. AliExpress heeft als standaard betaalmethode creditcard, want dit is de meest gebruikte betaalmethode (eigenlijk overal ter wereld behalve Nederland).

Hieronder zie je de standaard afreken methode van AliExpress:

betalen bij aliexpress ideal

Nu is het belangrijk dat we de optie Other payment methods selecteren. Wanneer je deze optie selecteert dan zul je het volgende te zien krijgen:

hoe betalen aliexpress ideal

Klik nu op Confirm & Pay. Je wordt nu gevraagd wat je naam is. Dus wie de eigenaar is van de rekening. In Nederland vragen we altijd ten name van (tnv) wie moeten we het overmaken? Dit is de naam die je moet gebruiken voor account holder name (zie onderstaande foto).

aliexpress ideal

Vul hier je naam (Voorletter(s) en achternaam) en klik op Pay Now. Je kunt nu je bank selecteren en betalen met iDEAL (zie onderstaande afbeelding).

betalen ideal aliexpress

Nu pak je je bankkaart om bij AliExpress te betalen en je volgt gewoon de stappen die je normaal altijd volgt bij je bank. Dit is hoe je kunt betalen met iDEAL bij AliExpress. Wanneer je op de onderstaande knop klikt ga je naar de homepage van AliExpress (ingesteld op de Nederlandse taal en Euro’s als valuta).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven