Hoe bestel je een Feyenoord shirt bij AliExpress?

Op AliExpress worden veel Feyenoord shirts aangeboden voor een schappelijke prijs. Ben je op zoek naar een Feyenoord shirt van AliExpress? Wij hebben hier een link naar AliExpress met alle Feyenoord shirts!

Klik hier om direct alle Feyenoord shirts op AliExpress te zien!

feyenoord aliexpress

Feyenoord shirt bestellen op AliExpress

Wij hebben zelf ook shirts besteld van AliExpress. Voor ongeveer €15 heb je een Feyenoord shirt van AliExpress. Dit is inclusief de bedrukking, logo’s en verzending!

Op AliExpress kun je dus genoeg Feyenoord shirts vinden, zowel de thuis als uit-shirts. Ben je bang dat je misschien een heel nep shirt krijgt?

Waar moet je op letten bij het bestellen

In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten bij AliExpress. Wij raden het bijvoorbeeld altijd aan om te kijken naar het aantal verkopen en de beoordelingen. Hieruit kun je vaak ophalen of het shirt is wat je wilt hebben. Twijfel je nog steeds? Je kunt altijd de verkoper even vragen voor een foto van het shirt. Onze ervaring is dat het vaak wel goed zit.

Op het shirt zit vaak gewoon:

  • het Feyenoord logo
  • de Ster boven het logo
  • de sponsors
  • het logo in het rugnummer
  • het groen-wit in de kraag
  • het Adidas logo

Een Feyenoord shirt bestellen op DHgate

Een alternatief voor AliExpress is DHgate. Op DHgate kun je echt heel veel verschillende soorten voetbalshirts vinden.

Klik hier om op DHgate een Feyenoord shirt te bestellen!

Allereerst gaan we naar de homepage van DHgate (er opent een nieuw tabblad). Op de homepage typen we het zoekwoord Feyenoord in.

zoeken naar feyenoord shirt op dhgate

Vervolgens zien we een aantal resultaten van Feyenoord shirts. We sorteren deze op het aantal bestellingen, want dit is vaak een goed signaal. Je kunt ook sorteren op Customer Reviews, want ook dit toont iets goeds aan. Hieronder laten we je zien dat we hebben gesorteerd op het aantal bestellingen.

feyenoord shirt dhgate

Nu kiezen we het product met de meeste bestellingen en hoogste beoordeling.

Tip: producten met meer dan 100 bestellingen en een waardering van 4 sterren of hoger is vaak een goed signaal.

Het enige wat we nu nog moeten doen is een shirt uitkiezen en deze bestellen. Dit is hoe je een Feyenoord shirt uit China besteld bij DHgate.

Scroll naar boven