Waar kan ik replica producten en namaakartikelen vinden?

Op het internet kun je enorm veel replica producten vinden. Om te beginnen staat Marktplaats bijvoorbeeld helemaal vol met replica producten. Vaak worden deze producten als echt verkocht. Je wordt dan eigenlijk opgelicht. Uiteindelijk moeten deze producten allemaal ‘ergens’ vandaan komen. In veel gevallen komen deze producten uit China. Een makkelijke reden hiervoor is omdat het in China legaal is om producten na te maken.

Wist je dat wij meerdere categorieen hebben waarin we precies uitleggen hoe je replica producten kunt bestellen? Bijvoorbeeld voetbalshirts en zonnebrillen.

Replica producten vinden

Je bent waarschijnlijk op zoek naar replica producten, omdat je het echte product te duur vindt. Dit begrijpen we. Daarom worden er ook namaakproducten gemaakt. In veel gevallen kun je deze vinden op Chinese websites. Bijvoorbeeld AliExpress!

Allereerst ga je naar AliExpress! Begin hier eerst met het zoeken naar de merknaam. Krijg je nu alleen de echte producten te zien? Dan is het tijd om synoniemen te gebruiken. We nemen in dit voorbeeld Nike Huarache als uitganspunt. Dit zijn schoenen. Wanneer we zoeken naar NIke Huarache op AliExpress dan krijgen we het volgende resultaat:

replica producten vinden

Zoals je kunt zien is de prijs $130 wat enorm prijzig is. Dan kun je ze net zo goed in de winkel kopen. Laten we het nu anders aanpakken en zoeken naar Huarache en Nike weglaten. Dit is het resultaat:

waar replica producten zoeken

Kijk! We hebben nu al een veel goedkoper paar Nike Huarache gevonden. Dit hebben we dus gedaan door de merknaam weg te laten, maar wel de naam van de schoenen te gebruiken.

Daarnaast kun je met de AliExpress App tegenwoordig erg makkelijk foto’s zoeken. Wat bedoelen we hiermee? Neem een screenshot van de schoenen (of andere producten) die je graag wilt hebben. Open de App en klik op het icoontje (zoals de foto hieronder).

replica balr aliexpress

Kies nu de screenshot of foto van het product die je wilt hebben. Even wachten en voila AliExpress komt met allerlei zoekresultaten die lijken op je foto. Dit is een handige en snelle manier, omdat je niet zoekt op naam. Dus je laat al merknamen weg en ook de naam van het product. Het gebeurt namelijk vaak dat een verkoper gebruik naamt van namen waar je zelf niet zo makkelijk op komt.

Gebruik je creativiteit met zoeken naar replica producten

Ik hoop dat je hierboven hebt kunnen zien dat het creatief omgaan met zoeken erg belangrijk is! Kun je iets niet direct vinden? Laat dan de merknaam weg of gebruik synoniemen. Het gebruik van de AliExpress App is ook een aanrader!

Scroll naar boven