Ajax shirt AliExpress, hoe bestel je die?

Wil je graag een Ajax shirt van AliExpress bestellen? Wij hebben alvast even voor je gezocht! Met de onderstaande link krijg je direct een overzicht van alle Ajax shirts en trainingspakken op AliExpress. Verder kun je op deze pagina ook zien hoe je een Ajax shirt kunt bestellen bij dhgate!

Klik hier om direct je Ajax shirt op AliExpress te bestellen!

Wanneer je op de bovenstaande link hebt geklikt heb je als het goed is een soortgelijk overzicht als de afbeelding hieronder.

ajax shirt aliexpress

Heb je niet een soortgelijk overzicht als de afbeelding hierboven? Probeer dan te zoeken op foto op AliExpress. De kans dat je dan een Ajax shirt vindt is namelijk aanzienlijk groter.

Waar moet ik opletten bij een Ajax tenue van AliExpress?

De Ajax tenues van AliExpress lijken heel erg veel op de echte shirts. In veel gevallen is het logo weg gephotoshopt door de verkoper. Daarentegen krijg je wel het shirt toegestuurd met logo, sponsor en bedrukking. Bijvoorbeeld zoals de onderstaande afbeelding. Hier kun je duidelijk zien dat alle details aanwezig zijn.

ajax aliexpress

Probeer in het overzicht van de producten te zoeken naar producten die de meeste bestellingen hebben of de hoogste beoordeling. Dit is een signaal dat de verkoper goede replica tenues stuurt. In dit artikel vertellen we uitgebreid waar je op moet letten bij AliExpress.

Voor ongeveer 15 euro heb je een Ajax tenue in huis van AliExpress. Dit is inclusief bedrukking en verzending. Niet erg duur vergeleken met de prijzen in de fanshop.

Hoe bestel je een Ajax voetbalshirt van DHGate?

Net zoals bij AliExpress kun je ook bij DHGate een shirt bestellen van Ajax. Hier laten we je zien hoe je een shirt kan bestellen bij DHGate.

Direct een naar de website van DHgate om Ajax shirt te bestellen bij DHgate!

Wanneer je op de homepage bent van DHgate dan typen we in de zoekbalk Ajax in. Vervolgens druk je op Enter of druk je op het vergrootglas.

ajax tenue dhgate

Als het goed is krijg je dan het onderstaande overzicht te zien met alle producten die verkopers aanbieden.

ajax shirts china

Zoek vervolgens naar de verkoper die de meeste orders heeft en een goede waardering. Wanneer het aantal order boven de 100 is en de waardering boven de 4.0 dan kun je er van uit gaan dat de verkoper betrouwbaar is. In sommige gevallen laten verkopers ook een review achter met een foto. Op deze manier kun je zien hoe andere verkopers de producten hebben ontvangen en of dit is wat je wilt.

Scroll naar boven