PSV Shirt AliExpress, hoe bestel je die?

Ben je op zoek naar een PSV Shirt die van AliExpress komt? Zoek niet langer! Wij hebben hier een overzicht met alle shirts van PSV die op AliExpress staan.

Klik direct hier om alle PSV shirts op AliExpress te zien!

psv aliexpress

Hoe bestel je PSV shirt bij AliExpress?

Wil je graag een PSV shirt hebben maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is het misschien aantrekkelijker om goedkoop een PSV shirt te bestellen uit China (AliExpress). Hier betaal je ongeveer 15 euro voor een shirt.

Wij hebben zelf ook shirts besteld van AliExpress. En we leggen het graag aan je uit! De link bovenaan de pagina brengt je direct naar alle PSV shirts op AliExpress.

Of klik op deze link voor PSV shirts op AliExpress

Je krijgt dan een overzicht te zien met alle shirts die worden aangeboden op AliExpress. In veel gevallen is het logo weg gephotoshopt. Vaak kun je dit ook zien. Wanneer je dus het shirt besteld krijg je dus het shirt met logo, sponsors en bedrukking. Alle details zijn ook aanwezig en het shirt is niet van echt te onderscheiden.

Op het shirt staat dus gewoon:

  • het PSV logo
  • de twee sterren boven het PSV logo
  • de sponsor
  • bedrukking van naam (indien aangegeven en kan ook aangepast worden naar je eigen naam)
  • bedrukking van het rugnummer
  • het PSV logo in het rugnummer
  • het Umbro logo

Verzendtijd bij AliExpress

Het verzenden neemt vaak 3 weken in beslag. Het is zeker het wachten waard!

Handig om te weten!

Alle producten die minder dan 22 euro kosten en buiten de Europese Unie zijn besteld, zijn vrijgesteld van invoerrechten. De kans is daardoor groot dat jouw PSV shirt uit China gewoon bij je thuis wordt bezorgd. Indien je meerdere PSV shirt besteld dan is de kans groter dat deze worden ingenomen. Op onze website kun je daar meer over lezen.

Wees je er van bewust dat je bestelde shirt ingenomen kan worden bij de douane. Hier kun je meer lezen over het kopen van replica producten. Ben je van plan om shirts door te verkopen? Denk daar twee keer over na voordat je dat doet. Je bent namelijk strafbaar voor het doorverkopen van replica producten en kunt hoge boetes ontvangen.

Zoekwoorden voor PSV shirts op AliExpress

PSV shirt aliexpress | aliexpress PSV shirt | PSV tenue aliexpress

Scroll naar boven