Hoeveel mag je maximaal bestellen bij AliExpress?

De kans is groot dat je producten tegenkomt op AliExpress waarvan je er veel zou willen bestellen. In dit geval vraag je jezelf af hoeveel je mag bestellen bij AliExpress. In principe heeft AliExpress geen limiet op de hoeveelheid die je mag bestellen.

Daarentegen moet de verkoper wel de hoeveelheid producten op voorraad hebben en kunnen bezorgen. Dit is de enige factor waarvan je afhankelijk bent. Verder heeft AliExpress geen limiet.

Hoeveel mag je bestellen bij AliExpress?

Ook al zit er geen limiet op de hoeveelheid die je mag bestellen adviseren wij je om tot 10 producten te bestellen bij AliExpress. Bij meer dan 10 producten kun je namelijk te maken krijgen met invoerrechten bij AliExpress. Mocht je meer willen bestellen dan adviseren we je om eens te kijken bij alibaba.com, want dit is de site voor groothandels. Ons advies is om dan een agency in te huren aangezien de hele website in het Chinees is. Maar het is de moeite waard, omdat de prijzen aanzienlijk goedkoper zijn.

Je kunt ook de Nederlandse versie gebruiken, namelijk Taobao.nl. Op deze website vindt je exact dezelfde producten als AliExpress en Taobao. Het prettige is dat op Taobao.nl alles in het Nederlands is weergegeven en ook de prijzen in Euro’s zijn weergegeven.

Hoewel het verstandiger is om bij grote aantallen bij een andere website te kijken (voor meer korting etc), kun je bij AliExpress ook grote hoeveelheden bestellen.

hoeveel mag je bestellen bij aliexpress

Zoals je kunt zien bij de afbeelding hier rechts, kun je maximaal 968 eenheden bestellen van dit product. 

Let op: dit is per product verschillend.

Hoeveel mag je maximaal bestellen?

Hoeveel je maximaal mag bestellen bij AliExpress hangt af van het aantal beschikbare producten die de verkoper heeft. Dit staat bij elk product aangegeven achter de hoeveelheid (quantity) die je wilt bestellen. Het maximaal beschikbare producten is de maximale hoeveelheid die je kunt bestellen.

Mocht je toch meer producten willen bestellen dan adviseren we je om contact op te nemen met de verkoper. De communicatie verloopt vaak altijd in het Engels omdat de verkopers Chinees zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven