Waar moet ik opletten bij AliExpress?

Je besteld al regelmatig bij AliExpress of je wilt bestellen bij AliExpress en je vraagt je of waar moet ik opletten? Bij AliExpress kun je opletten voor verschillende dingen.

  • Feedback
  • Verkoper

Je wilt natuurlijk weten of de producten een beetje van goede kwaliteit zijn en of je niet wordt opgelicht. Ik leg je uit waar je op moet letten bij AliExpress.

Let op de feedback bij AliExpress

Wanneer je een product hebt gevonden die je graag wilt hebben is het altijd handig om te kijken naar de feedback. Bij elk product kunnen mensen (die het product al hebben gekocht) namelijk feedback geven.

Deze feedback is enorm waardevol en een goede indicatie voor de kwaliteit van het product. De feedback kunnen verkopers namelijk niet manipuleren (handmatig aanpassen of toevoegen). Sommige mensen kraken een product helemaal af. Dit product zal dan niet van erg goede kwaliteit zijn.

Hieronder zie je een afbeelding van feedback bij een product.

aliexpress waar op letten

Je ziet dat het product meer dan 16183 keren feedback heeft gehad en een gemiddelde beoordeling van bijna 5 sterren. Dit product is dan uitstekend voor de prijs/kwaliteit verhouding. De feedback is dus zeker een factor waar je op moet letten bij AliExpress.

Twijfel je over de feedback dan zou ik zoeken naar een ander vergelijkbaar product. Is daar de feedback beter en de prijs iets duurder? Dan adviseer ik je om de iets duurdere te kopen, want dan weet je zeker dat je goede producten krijgt.

Kijk naar de score van de verkoper bij AliExpress

aliexpress waar op letten verkoper

Je kunt ook kijken naar de waardering van de verkoper. Dit kun je zien aan de mediales, diamanten of kroontjes.

Hoe meer kroontjes des te beter. Vooral wanneer een verkoper al een aantal jaar actief is op AliExpress is dit een teken van betrouwbaarheid. Dit is dus echt iets om op te letten bij AliExpress.

In dit artikel vertel ik wat meer over de waardering van een verkoper en wanneer of een verkoper op AliExpress betrouwbaar is.

Samengevat, waar moet ik nou opletten bij AliExpress

Voordat je besteld op AliExpress is het dus handig om naar een aantal zaken te kijken, namelijk:

  • Feedback die de producten ontvangen
  • Score de verkoper heeft gekregen

Hopelijk weet je nu waar je ongeveer moet opletten al bestel je producten bij AliExpress. Hoewel het volgen van deze stappen geen garantie is op kwalitatieve producten is dit wel een veel gebruikte methode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven