Chinese Webshops

Op deze pagina vindt je de meest complete lijst met Chinese webshops. Alle Chinese webshops die in de lijst worden weergegeven zijn zorgvuldig samengesteld. De criteria waarop deze lijst met Chinese webshops is samengesteld zijn: betrouwbaarheid, kwaliteit, prijs, gebruiksgemak en klantvriendelijkheid. Natuurlijk snappen we dat jij zelf zo snel mogelijk producten uit China wilt bestellen. Eigenlijk wil je direct weten waar je moet bestellen en welke Chinese webshops goed zijn.

De meest complete lijst met Chinese webshops:


AliExpress.com

Aliexpress – de favoriete webshop van iChina.nl. Het is eigenlijk geen webshop, want het concept idee is gestolen van eBay. Verschillende fabrikanten, handelaren of tussenpersonen bieden hun spullen aan via Aliexpress. Dat Aliexpress de laatste tijd enorm veel terrein heeft gewonnen op de Nederlandse bodem is wel duidelijk. Doordat er diverse aanbieders en met elkaar concurreren blijven de prijzen voor ons erg laag. Enorm fijn natuurlijk! Het feit dat veel prijzen goedkoper zijn dan andere webshops maakt dat Aliexpress de nummer 1 is als Chinese webshop. Daarnaast wordt er vaak gratis verzending aangeboden wat de keuze nog makkelijker maakt.


Lightinthebox.com

Lightinthebox – Deze webshop heeft vaak enorme scherpe tarieven en beheert hun eigen voorraad. Het is dus geen online platform zoals Aliexpress. Over het algemeen is Lightinthebox enorm snel met de verzending van hun goederen, de bestelde producten ontvang je vaak binnen 2 weken. Ik moet er wel bij zeggen dat het soms echt de moeite even waard is om het assortiment goed door te lopen. Laatst kwam ik namelijk verschillende prijzen tegen van hetzelfde product. Natuurlijk wil je de laagste prijs hebben.


MiniInTheBox.com

MiniInTheBox – Dit is een webshop die veel tijd en aandacht heeft besteedt aan de Nederlandse markt. Zij waren een van de eerste webshops die Nederlandse vertalingen had voor hun producten. Dit maakt het voor ons natuurlijk makkelijker. Daarnaast biedt MiniInTheBox iDeal betalingen aan. Dit is erg prettig, want in Nederland is het heel erg gebruikelijk dat we met iDeal betalen. Het assortiment is ook behoorlijk groot wat voor genoeg keuze zorgt! Daarnaast hebben zij een bonussysteem, je krijgt punten (tegoed) per bestelling. Met deze punten kun je weer leuke producten kopen.


Dealextreme (DX)

Dealextreme (DX) – Deze webshop bestaat ondertussen al een behoorlijke tijd en is een paar keer behoorlijk veranderd. Een aantal jaar geleden stond dealextreme bekend om de replica producten die zij aanboden. Dit waren de zogenoemde “designer” producten. Wanneer je een “designer” zonnebril bestelde in het model van de RayBan Wayfarer dan kreeg je ook echt de RayBan Wayfarer. Hier is dealextreme op aangesproken en hebben zelfs rechtszaken gehad. Niet geheel onlogisch natuurlijk. Het is natuurlijk raar als je exact dezelfde producten verkoopt maar dan voor tien keer minder dan de oorspronkelijke prijs. Hierop hebben zij het gehele assortiment aangepast en alle “designer” producten verwijderd uit het assortiment. Erg jammer, maar dit neemt niet weg dat dealextreme nog steeds leuke producten aanbiedt voor een leuke prijs.


Dealsmachine.com

Dealsmachine – Een webshop die al 10 jaar bestaat en weet wat ze aan het doen zijn: het goedkoop verkopen van producten. Dealsmachine biedt altijd gratis verzending aan. Voor mij is dit altijd een belangrijke factor voordat ik bestel bij een Chinese webshop. Ik vind het namelijk altijd erg vervelend wanneer ik op afrekenen klik en er nog verzendkosten bovenop komen. Voor mij is dat altijd een reden om direct de webshop te verlaten door op kruisje te klikken. Dit geldt dus niet voor dealsmachine en overigens voor elke Chinese webshop die in deze lijst is weergeven.


Sammydress.com

Sammydress – Een Chinese online webshop dat zich richt op het verkopen van kleding en accessoires. De webshop is absoluut betrouwbaar en heeft een goede klantenservice. Daarentegen zit hier ook een keerzijde aan. De producten die zij aanbieden bestaan veelal uit kleren. Iedereen weet dat kleren vaak retour worden gezonden, omdat ze niet mooi zijn, de maat past niet of het materiaal is anders dan je had verwacht. Het retourneren is vaak een lastig proces. Naar China een pakket terug sturen is vaak duurder dan het product zelf en daardoor al niet meer de moeite waard. Dit is mijn gedachtegang, maar die van jou kan natuurlijk anders zijn. In dat geval, go for it!


Banggood.com

Banggood – Een Chinese webshop die voor mij in het begin relatief onbekend was. Ik heb hier twee testbestellingen geplaatst om te achterhalen of de webshop betrouwbaar is en gemakkelijk in gebruik. Banggood scoorde goed op onze criteria en vandaar dat deze webshop tussen onze lijst met Chinese webshops staat. Het assortiment lijkt erg veel op die van focalprice. Hoewel, de prijzen tussen beide webshops kunnen nog wel eens verschillen. Ook deze Chinese webshop biedt gratis verzending aan wat erg prettig is. Lees hier onze volwaardige review over Banggood.


Eachbuyer.com

EachBuyer – Een webshop die beschikt over een opslagplaats in Duitsland en Engeland. Dit houdt in dat jouw bestellingen vaak razendsnel in huis zijn. Let er alleen wel op dat de prijzen duurder zijn dan wanneer je het uit China zou bestellen. Je ziet direct op de website welke producten in Duitsland en Engeland zijn opgeslagen. Dus mocht je een keer sneller producten in huis nodig hebben dan is dit een goed alternatief.


Focalprice.com

Focalprice – Eerder vertelde ik al dat deze Chinese webshop veel weg heeft van de directe concurrent Banggood. Focalprice biedt net zoals alle andere Chinese webshops in deze lijst gratis verzending aan. De verzending neemt ongeveer zo’n 2 tot 4 weken in beslag. Ik heb hier meerdere keren producten besteld en de snelheid varieerde enorm. Vandaar dat ik de schatting van 2 tot 4 weken heb gemaakt. Het assortiment van Focalprice is behoorlijk breed, maar richt zich voornamelijk op de gadgets. Oftewel, de “hebbedingetjes”.


Tmart.com

Tmart – Deze Chinese webshop is erg populair in Amerika. De reden hiervoor is dat ze mart in hun naam gebruiken. Persoonlijk dacht ik direct aan Wallmart waardoor ik deze Chinese webshop hoog heb zitten. Dit betekent niet dat Europa niet zo snel bij deze webshop besteld, want ook wij kunnen hier gemakkelijk bestellingen plaatsen. Tmart biedt namelijk wereldwijde gratis verzending aan en daarnaast hebben ze altijd aanbiedingen die maar voor een bepaalde tijd geldig zijn. Dit is vaak een ‘agressieve’ marketing techniek, omdat ze op deze manier hopen dat wij sneller en meer gaan bestellen.


Everbuying.com

Everbuying – Een webshop die zich richt op het verkopen van elektronische gadgets. Dus van telefoons tot tablets en accessoires. Je hoeft het maar te bedenken in deze categorie en zij bieden het wel aan! Daarnaast hebben zij een policy dat wanneer iets stuk gaat binnen 90 dagen dat je dit weer gratis kun repareren. Wanneer je niet tevreden bent over de bestelde producten dan kun je vaak je geld terug vragen binnen 30 dagen. Je moet natuurlijk wel voldoen aan een aantal eisen voordat je je geld terug krijgt. Daarnaast biedt Everbuying gratis verzending aan (wereldwijd).


ChinaBuye.com

ChinaBuye – Deze webshop richt zich het verkopen van goedkope gadgets. Zij hebben een een categorie waar meer dan 350 producten worden aangeboden die minder dan $1,99 kosten. Je kunt er net zoals bij alle andere webshops ook Tablets en andere electronica producten kopen, maar de focus ligt toch echt op het verkopen van goedkope producten. Naast de goedkope prijzen krijg je ook bij deze webshop altijd gratis verzending!


CNDirect.com

CNDirect – Een relatief onbekende webshop waar niet veel over is te vinden. Ik heb daarom een tweetal bestellingen geplaatst om deze webshop te beoordelen (een kleine bestuurbare helicopter en een paar propellers). De producten werden keurig bezorgd binnen drie weken en met de gratis verzending die ik gewend ben. De focus ligt niet op het verkopen van gadgets en accessoires, maar meer op het verkopen van kleding en attributen.


HigQualityBuy.com

HighQualityBuy – De naam laat het al een beetje doorschemeren. HighQualityBuy is een online webshop die zich richt op het verkopen van kwalitatieve producten voor een zo laag mogelijke prijs. Het assortiment beschikt over de meest gekke producten. Het is absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen in het brede en diverse assortiment van HighQualityBuy. Ook bij deze webshop krijg je altijd gratis verzending (wereldwijd).


Newfrog.com

NewFrog – De online gadget shop die je echt bezocht moet hebben. Pas op! Een bezoekje leidt vaak direct tot een aankoop bij deze Chinese webshop. Ook bij deze webshop krijg je net zoals bij alle andere Chinese webshops gratis verzending wereldwijd aangeboden. Dit scheelt altijd in je portemonnee, erg prettig al zeg ik het zelf. Deze webshop is absoluut betrouwbaar. De producten komen altijd aan en ik heb nog weinig verhalen gehoord over defecte producten.


Tinydeal.com

TinyDeal – TinyDeal is een webshop die zich richt op het verkopen van de meest goedkope producten met altijd gratis verzending daaraan verbonden. Ik vraag mij soms af hoe zij dit voor elkaar weten te krijgen. Tot nu toe profiteer ik van de goedkope prijzen met de gratis verzending. Ik haal er vaak mijn accessoires voor mijn iPhone, omdat het zo enorm goedkoop is. De producten hebben ook een goede kwaliteit, want mijn hoesjes gaat op dit moment al meer dan een jaar mee. Langer dan elk hoesje die ik in Nederland heb gekocht voor 5 keer de prijs.


Lightake.com

LighTake – Deze online webshop is groot van formaat met een gestructureerde website. Je wordt goed genavigeerd naar de producten die je zoekt. Hoewel je soms ook kunt verdwalen in het grote assortiment van LighTake. Deze webshop biedt niet altijd gratis verzending aan. Dit komt doordat zij de prijzen goedkoper op de webshop willen weergeven dan hun concurrenten. Houdt er dus rekening mee dat er ongeveer $1,50 aan verzendkosten bovenop kunnen komen.


DinoDirect.com

DinoDirect DinoDirect is een webwinkel die de laatste jaren steeds meer de Nederlandse markt weet te bereiken. Het assortiment is voornamelijk gericht op elektronica, smartphones en accessoires. Hoewel ze ook nog andere producten verkopen kun je duidelijk zien dat hier de focus ligt. DinoDirect geeft iedereen die een account aanmaakt bij hun website $3 cadeau op een bestelling boven $20. Bijna alle producten worden gratis verzonden met National Post (EMS).


Van deze Chinese webshops volgen de reviews snel:

GeekBuying – Deze review volgt snel.


 


GearBest – Deze review volgt snel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven