Chinese producten

Het is voor de meeste mensen bekend dat je Chinese producten kunt bestellen op het internet. Hierdoor ontstaan veel vragen rondom Chinese producten, zoals waar je deze kunt bestellen, wat de kwaliteit is, of je deze kunt doorverkopen etc. Op deze pagina wordt antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en daarnaast bevat deze pagina allerlei handige informatie en tips over Chinese producten!

Chinese producten (in)kopen

Het internet staat vol met websites die Chinese producten verkopen. De vraag is alleen waar kun je het beste Chinese producten kopen? Voordat je begint met het inkopen van Chinese producten is het goed om stil te staan bij een aantal zaken. Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met invoerrechten, inklaringskosten en belasting.

Deze kosten komen bovenop alle bestelde Chinese producten en dien je contant te betalen aan de deur. In Nederland mogen namelijk alle producten uit niet EU-landen met een waarde van €22 of lager gratis worden ingevoerd. Hierover betaal je dus geen extra kosten.

Sommige Chinese webshops zijn hiervan op de hoogte en helpen een handje door dit te omzeilen.

Deze webshops proberen jou te helpen door een lagere waarde van het product op te geven dan het werkelijk is. Hoewel dit natuurlijk niet mag, gebeurd het wel en is het lastig voor de douane om te controleren.

Tip: kom niet voor verassingen te staan en lees hier wanneer je invoerrechten, inklaringskosten en belasting moet betalen voor Chinese producten.

Waar kan ik Chinese producten kopen?

Er zijn enorm veel Chinese webwinkels die Chinese producten verkopen (logisch natuurlijk 😉 ). Het kan soms lastig zijn om zelfs Chinese webshops te vinden. Daarom hebben wij een handig lijstje gemaakt met Chinese webshops. Je kunt natuurlijk ook op deze website een beetje rondkijken, want dan kom je ontzettend veel informatie tegen over Chinese producten.

Scroll naar boven