Is Banggood betrouwbaar? Wat is de ervaring van anderen bij Banggood? Dat is een van de vragen die ik regelmatig ontvang van mensen, omdat zij twijfelen of het wel goed is. Op deze pagina vertellen we meer over de ervaringen van anderen bij Banggood, het magazijn van Banggood in Europa, de douane en Banggood en de levertijd bij Banggood.

Wanneer je op een Chinese webshop terecht komt dan zie je vaak als eerste de producten en de goedkope prijzen. Ik wil altijd weten of zo’n webshop wel betrouwbaar is en of ik wil mijn bestelde producten ga ontvangen. Elke Chinese webshop heeft natuurlijk zijn eigen verhaal en claimt ook een heleboel. Wij zijn altijd eerst nieuwsgierig naar het verhaal van de webshop zelf.

Banggood actief in Nederland en EU

Al ga je naar de pagina waar Banggood meer over zich zelf verteld zien we als eerste: “wij geloven in het aanbieden van de beste producten met de beste klantenservice“. Dit zijn positieve berichten, want zij benoemen niet dat zij voor de goedkope prijs gaan. Klantenservice hebben zij hoog in het vaandel zitten. Het motto is “Best bang for your buck“.

Ook zien wij dat zij al sinds 2006 bestaat en zijn gespecialiseerd zijn in computer software. Maar wel met een focus op buitenlandse e-commerce. Vanuit daar zijn zij ontwikkeld tot een groot online shopping bedrijf. Momenteel hebben zij 4 kantoren, een in Hong Kong, Shenzhen, Hangshou en Yiwu.

Opvallend genoeg zeggen zij na dit verhaal dat zij tóch gericht op een lage prijs, kwalitatieve producten en een professionele service. Kijk die lage prijs daar houden wij van!

 • Meer dan 70.000 producten in het assortiment;
 • Best bang for your buck” – waar voor je geld;
 • Professionele klantenservice;
 • Mogelijkheid om partner te worden;
 • Vriendelijke en ondersteunende klantenservice;
 • Gratis verzending;
 • Geen minimale bestelhoeveelheid;
 • PayPal, Credit Card en Boleto betalingsmogelijkheden; en
 • Beschermende verzending met product declaratie.

Banggood magazijn in Europa

Banggood heeft ook een magazijn dat gevestigd is in Europa. Je kunt erg makkelijk bestellen bij het Banggood EU magazijn. Het voordeel van bestellen bij het magazijn in Europa is dat je bestelling sneller bezorgd dan het magazijn uit China.

Door het magazijn in de EU heb je ook geen last van de douane. Wanneer je uit China besteld kun je namelijk worden verrast door invoerrechten die je moet betalen. Later op deze pagina zullen wij meer vertellen over Banggood en de douane.

Wat is onze ervaring bij Banggood?

Dit product hebben wij een tijd geleden zelf besteld voor de iPhone 6S Plus. Het is een goede bescherming voor je telefoon en wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij enorm tevreden zijn! Het product hadden wij binnen 3 weken in huis!

Banggood review

Let wel even op de reviews. De reviews verklappen vaak al veel over de kwaliteit van het product. In dit geval kun je zien dat er 4,5 ster is gegeven voor het product op basis van 25 beoordelingen. Dan kun je er van uit gaan dat het product een goede prijs en kwaliteit verhouding heeft.

De producten en prijzen bij Banggood

Banggood heeft meer dan 70.000 producten in het assortiment zitten, waaronder: apple accessoires, telefoons, elektronische producten, LED verlichting, horloges en nog veel meer. Elk product dat zij verkopen is zorgvuldig geselecteerd met de beste kwaliteit en prijs. Om te blijven concurreren met anderen blijven ze regelmatig het assortiment updaten waardoor wij altijd genoeg keuze hebben.

Banggood heeft vier steden waar zij hun producten kopen: Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou en Yiwu. Deze steden zijn geselecteerd op de strategische positie vlakbij de River Delta en Pearl River Delta. Dit zijn grote productie steden in China en doordat zij hier nauw mee zijn verbonden kunnen zij scherpe prijzen hanteren.

Daarnaast zeggen zij ook zelf: “We claim to have best bang for your buck and if you see the same product elsewhere contact us and we will see if we can beat the price”.

De levertijd van Banggood

Banggood zegt dat zij zelf voor de meeste landen gratis verzending hebben. Wij als Nederlanders mogen van geluk spreken dat wij altijd gratis verzending hebben bij de deze Chinese webshop.

Heb je last van de douane met Banggood?

Bij Banggood kan je last hebben van de douane, maar dit zal niet altijd het geval zijn. Wanneer je bijvoorbeeld besteld uit Europa dan zul je geen last hebben van de douane. Daarentegen kan je wel last krijgen van de douane wanneer je besteld uit China. Het kan dan namelijk voorkomen dat je invoerrechten, inklaringskosten en btw moet betalen.

We leggen het even kort voor je uit. Bestellingen die buiten Europa komen moeten in veel gevallen invoerrechten betalen. In de onderstaande lijst laten we kort zien wanneer je wel en niet invoerrechten hoeft te betalen.

 • Onder de 22 euro – geen invoerrechten, inklaringskosten en btw
 • Tussen de 22 en 150 euro – wel inklaringskosten en btw – geen invoerrechten
 • Boven de 150 euro – wel invoerrechten, inklaringskosten en btw

Wil je meer over invoerrechten weten en hoe dit precies werkt? Hier vertellen wij meer over invoerrechten en de douane.

Coupons bij Banggood

Bij Banggood zijn regelmatig kortingen en coupons te vinden. Vind hier alle kortingen bij Banggood die zij op dit moment hebben. Op dit moment zijn er geen coupons die we met je kunnen delen, maar houd deze pagina goed in de gaten voor coupons.