Waar komt AliExpress vandaan?

AliExpress valt onder het concern Alibaba en dit concern is de grootste online webwinkel van de wereld! De laatste jaren is het concern enorm gegroeid en opereert onder meerdere namen. Dit kan enorm verwarrend zijn. Daarom proberen we je dit zo goed mogelijk uit te leggen op deze pagina.

Daarnaast zul je jezelf misschien nog afvragen of het wel een beetje te vertrouwen is. In 2010 is de webwinkel gigant AliExpress pas opgezet door Alibaba. De webwinkel is dus een redelijk nieuw, maar al wel een van de grootste webwinkels die op het internet te vinden is.

AliExpress is opgezet zodat Chinese fabrikanten makkelijker consumenten kunnen bereiken. Het voordeel: fabrikanten kunnen makkelijker consumenten bereiken en natuurlijk meer verkopen. Tegelijkertijd kunnen consumenten profiteren van goedkope fabrieksprijzen zonder de verplichting om grote hoeveelheden producten af te nemen.

Sinds een paar jaar verkoopt AliExpress ook zelf producten aan consumenten. Deze kopen ze zelf in bij fabrikanten en proberen ze vervolgens te verkopen aan consumenten.

Wat is het adres van AliExpress?

Zoals ik al eerder vertelde AliExpress valt onder het concern Alibaba. Het moederbedrijf Alibaba komt uit China en dat is ook waar webwinkel gigant gevestigd en vandaan komt. Hieronder staat waar AliExpress vandaan komt (adres moederbedrijf Alibaba):

699 Wang Shang Road
Binjiang District
Hangzhou 310052
China

Wanneer je wilde traceren of het wel een echt bestaand bedirijf is en een beetje te vertrouwen is. Dan is het antwoord zeker een ja, want AliExpress is dus gevestigd in China, in het hoofdkantoor van Alibaba.

4 gedachten over “Waar komt AliExpress vandaan?”

  1. Ik heb een bestelling 2maanden geleden moederbord samsung galaxy a51en 21dec ontvangen moederbord van e vatmaster consulting Gmbh bettinastraat30 Frankfurt maar werk niet vraag pincode en andere dingen 1weken later retour in Duitsland eVatmaster consulting Gmbh bettinastraat30 Frankfurt ik denk dat een andere moederbord samsung a51 of mijn geld terug ik heb garantie

  2. In Julie 2021 heb ik een telefoon bij Printer supplier drop store op de site van Aliexpress besteld ongeopend heb ik het pakket met post.nl met Track&trace naar de handelaar geretourneerd. Sindsdien ben ik in een oeverloze correspondentie met hem beland om mijn geld terug gestort te krijgen. Het is door zulke situaties ontmoedigend om nog verder bestellingen bij Aliexpress te doen.

  3. Ik heb een moederbord samsung a51 515f bij AliExpress op de pakket kom mijn moederbord van Duitsland eVatmaster consulting Gmbh bettinastraat30 Frankfurt ik heb de moederbord retour in Duitsland eVatmaster consulting Gmbh bettinastraat30 omdat is niet goed nu zeg dat bedrijf is niet van AliExpress hoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven