7 Factoren Voordat Je Chinese Producten Besteld

Als jij Chinese producten gaat bestellen dan is het handig om naar een aantal factoren te kijken. Ik heb zelf al veel Chinese producten besteld, omdat het erg goedkoop is. Vaak worden de producten gratis verzonden. Zelf kijk ik altijd naar de volgende 7 factoren voordat ik Chinese producten ga bestellen.

De 7 factoren waar je naar moet kijken voordat je Chinese producten besteld:

  1. Het product
  2. De prijzen
  3. De reviews
  4. Verzendkosten
  5. De garantie
  6. De kwaliteit
  7. De betalingsmethoden

Het product – Dit is de eerste factor waar je naar moet kijken. Je moet voor jezelf heel goed weten wat je wilt bestellen. Laat je vooral niet leiden door spotgoedkope prijzen van andere producten, want je bestelt vaak meer dan dat je van tevoren had bedacht. Ga regelrecht op je doel af. Bekijk meerdere Chinese webshops en vergelijk de producten. In dit artikel laat ik je zien wat betrouwbare Chinese webshops zijn.

De prijzen – De prijzen kunnen behoorlijk verschillen bij Chinese webshops. Ik raad je daarom aan om naast het vergelijken van de producten ook de prijzen te vergelijken. Je wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk je producten bestellen.

De reviews – Kijk altijd naar de reviews van de producten. Het komt vaak voor dat iemand al voor jou heeft besteld en zijn ervaring heeft achtergelaten. Lees deze goed, want hieruit kun je ophalen of het goed of slecht is. Ben jij de eerste die het product besteld? Laat dan zelf een review achter, waardoor anderen op jouw beoordeling een beslissing kunnen maken. Het kost je misschien een minuutje en je helpt er heel veel anderen mee.

De verzendkosten – Ik kijk altijd of de webshop mijn producten gratis verzend. Zelf hecht ik hier veel waarde aan, omdat ik het altijd irritant vind als ik bij het afrekenen erachter kom dat ik extra verzendkosten moet betalen. Bij veel Chinese webshops zie je direct of de producten gratis verzonden worden.

De garantie – Ik kijk altijd of ik garantie op het product krijg. Niet dat ik er mee terug ga, maar het is een teken dat de webshop overtuigd is van de kwaliteit van de producten.

Garantie en kwaliteit gaan samen

De kwaliteit – Dit is gekoppeld aan de garantie. Apple geeft bijvoorbeeld altijd garantie op hun producten. Zij zijn overtuigd van de kwaliteit die zij leveren. Hetzelfde geldt voor de Chinese webshops. Als zij garantie geven, dan is de kwaliteit vaak ook goed. Anders zouden zij dit niet doen.

De betalingsmethoden – Kijk ook even naar de betalingsmethoden voordat je besteld. Al moet je met vage betalingsproviders betalen, zoals WesternUnion dan zou ik niet bestellen. Je brengt geld en iemand haalt het aan de andere kant van de wereld op. Ik bestel zelf alleen wanneer ik kan betalen met iDEAL, PayPal of creditcard.

Heb je Chinese producten besteld? Laat hieronder een reactie achter met de factoren waar jij naar kijkt.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.