Neppe Nike Stefan Janoski – Waar Koop je Janoski’s voor €29?

In het artikel van vandaag laat ik je zien hoe en waar je neppe Nike Stefan Jansoki schoenen kunt kopen. Maar voordat ik begin met vertellen, wil ik je laten weten dat wij zelf de schoenen al hebben besteld. De foto’s van onze replica Nike Stefan Janoski schoenen kun je hieronder vinden.

Oké, in dit artikel praat ik regelmatig over namaak, replica en neppe Nike Stefan Janoskie schoenen. Het zijn verschillende termen, maar ze beteken allemaal hetzelfde.

Mocht je nog meer neppe producten willen bestellen of wil je weten hoe dat moet? In de categorie “Namaak” post ik regelmatig nieuwe berichten met daarin nieuwe namaakproducten.

Je kunt naast je Janoski’s misschien ook nog even de RayBan erbij pakken 🙂

Om even centraal te komen, let’s start!

Hoe zoek je naar neppe Nike Stefan Janoski schoenen?

Hopelijk weet je al dat de replica Nike stefan janoski schoenen niet voor het oprapen liggen. Waarschijnlijk ben je daarom ook op deze pagina terecht gekomen.

Wij helpen je iets gerichter zoeken. Zo hoef je zelf geen uren door het internet te spitten.

De websites die je het beste kunt gebruiken voor het zoeken naar de namaak Nike Stefan Janoski schoenen zijn:

Ik laat je hieronder zien hoe je per website het beste kunt zoeken. Wij hebben zelf besteld via AliExpress deze keer, maar in dit artikel over all star schoenen bestellen we via DHgate. Het kun dus variëren en er is niet persé 1 beste website.

Replica Nike Stefan Janoski op DHgate.com

Wanneer je naar DHgate.com gaat en je bij zoeken invult “Janoski” dan heb je snel beet. Je ziet direct de neppe Nike Stefan Janoski tevoorschijn komen. Zie de afbeelding hieronder.

Neppe Nike Stefan Janoski DHgate

Nu is de kans klein dat je bij de schoenen het Nike logo zult zien. De verkopers halen deze namelijk bewust weg met Photoshop. Zij weten namelijk ook dat het strafbaar is om namaak producten te verkopen.

Maar goed, de verkopers omzeilen dat dus op deze manier.

Kijk even tussen het overzicht met verschillende schoenen en welke paar het goedkoopste zijn. Ga altijd uit van de hoogste prijs die staat genoteerd. Deze geld namelijk voor 1 paar. De goedkoopste prijs is alleen geldig indien je tientallen schoenen besteld.

Dat is natuurlijk een beetje overdreven.

Je wilt eigenlijk nog wel de bevestiging hebben dat toch het Nike logo op de schoenen staan.

Klik daarom op het product en ga naar de “customer reviews”. Hieraan kun je zien wat anderen zeggen over het product. De kans is niet groot dat er veel reviews zijn, want de verkopers verwijderen de producten regelmatig.

Op deze manier proberen zij problemen te voorkomen.

Klik dus op het tabblad “customer reviews”

Namaak Nike Stefan Janoki Review

Al scrollen we wat naar beneden dan zien we meerdere reviews (31). Dit is behoorlijk veel. Ik vertelde namelijk net het best vaak voorkomt dat verkopers regelmatig de producten verwijderen.

Reviews neppe Nike Stefan Janoski

Bij de reviews zien we een afbeelding (dit is niet altijd het geval), maar voor nu erg prettig

Als we klikken op de foto, dan kunnen we zien wat iemand anders heeft ontvangen.

Neppe Nike Stefan Janoski schoenen

We kunnen op de foto zien dat bij het Nike logo op de schoenen zitten. YESS!! Nu weten we 100% zeker dat ze echt zijn.

Mocht er geen foto tussen de reviews zitten. Dan kun je verkopen een bericht sturen en vragen om de echte foto’s. De verkopers sturen dan bijna altijd de foto’s op.

Zij willen namelijk zoveel mogelijk verkopen.

Om terug te komen, de afbeelding is een positief iets, want dit betekend dat het de neppe Nike Stefan Janoski zijn die we willen hebben.

Daarnaast heeft DHgate ook een uitstekende kopersbescherming. Op de pagina kun je meer informatie vinden over de koperscbescherming van DHgate.

De kopersbescherming kan altijd een keer van pas komen. Wij hebben het alleen nog nooit hoeven te gebruiken, want het is tot nu toe altijd goed gegaan.

Bestel je Nike Stefan Janoski’s en krijg korting!

Wij hebben het voor elkaar weten te krijgen dat je $5 korting krijgt op je eerste bestelling bij DHgate wanneer je nog geen account hebt! Door op de onderstaande knop te klikken claim je direct je $5 korting!

CLAIM JE $5 KORTING!

Neppe Nike Stefan Janoski via AliExpress

Bij AliExpress is het ook makkelijk om neppe Nike Stefan Janoski schoenen te bestellen. Je vindt ze namelijk redelijk snel op AliExpress. Je moet alleen wel even de zoekwoorden weten (staan hieronder).

Daarnaast lijkt het er op dat de verkopers niet eens moeite doen om de schoenen te Photoshoppen. Zie de afbeelding hieronder.

Neppe Nike Stefan Janoski AliExpress

De kans is daardoor groot dat de schoenen vaak worden verwijderd door de verkopers.

Hierdoor zullen er (bijna) geen reviews bij staan.

Maar aangezien de foto’s van de echte schoenen er staan kun je er van uitgaan dat ze echt zijn.

Wij hebben dus gezocht op bepaalde zoekwoorden en kwamen al snel bij de schoenen uit. Om het jou makkelijk te maken hebben we via deze deze deep-down link de zoekwoorden ingevuld. Jij hoeft alleen op de onderstaande knop te klikken en je gaat direct naar het overzicht met de namaak Nike Stefan Janoskie schoenen.

VINDT DIRECT JE JANOSKI’S

Verschil tussen echte en neppe Nike Stefan Janoski

Ongetwijfeld zullen er verschillen zitten tussen de echte en neppe All Stars. Wij van iChina kunnen alleen niet direct met het blote oog de verschillen zie (besteld van DHgate.com).

De schoenen zitten prima, maar zitten misschien iets minder comfortabel dan de echte. Zolang je geen marathon er mee gaat lopen of de bergen gaat beklimmen dan zit prima!

Hopelijk weet je nu hoe je neppe Nike Stefan Janoski kunt bestellen uit China.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven