Bestel een Nederlands elftal shirt uit China!

Een Nederlands elftal shirt kun je heel erg makkelijk bestellen uit China. Veel mensen bestellen het tenue vaak bij AliExpress of DHgate. Hier zijn de tenues vele malen goedkoper dan de officiële Nederlands elftal shirts. Wij laten je zien hoe je een Nederlands elftal zelf kan bestellen uit China bij AliExpress of DHgate.

Hoe bestel ik een Nederlands elftal shirt bij DHgate?

Allereerst gaan we naar de website van DHgate.com door op de link te klikken (er opent een nieuw tabblad). Zo kun je alle stappen makkelijk volgen die we op deze pagina uitleggen.

Nu we op de website van DHgate zijn willen we zoeken naar een goedkoop Nederlands elftal shirt. Dit doen we door te zoeken op Holland Jersey in het zoekvak. Vervolgens drukken we op Enter of klikken we op het gele vak met het vergrootglas. DHgate gaat nu zoeken naar alle producten die voldoen aan onze zoekterm.

zoek naar Nederlands elftal shirt in China

Nu zien we het overzicht met alle producten die voldoen aan onze zoekterm. Zoals we kunnen zien zijn er enorm veel goedkope Nederlands elftal shirts te vinden. Alleen wij willen natuurlijk graag een shirt van goede kwaliteit en die niet te onderscheiden is van het echte shirt. Dit doen we door te sorteren op Bestelling of Customer Review.

Nederlands elftal shirt bij DHgate

De resultaten met de het meest aantal bestellingen of de hoogste score van reviews is vaak een goed signaal. Op deze manier weten bijna zeker dat we het juiste Nederlands elftal shirt uit China gaan bestellen.

Waar moet je opletten bij DHgate?

Kijk ook eens bij de reviews op de productpagina. Veel mensen laten hier een review achter met een foto. Hierdoor kun je zien of het tenue inderdaad lijkt op het echte shirt van het Nederlands elftal.

Hieronder zie je een foto van een review met een foto op DHgate. We kunnen duidelijk zien dat het shirt sprekend lijkt met het Nederlands elftal shirt.

review over shirt Nederlands elftal uit china

Hoe bestel ik een Nederlands elftal shirt bij AliExpress?

Allereerst gaan we naar de website van AliExpress en zoeken we naar Holland Jersey (opent een nieuw tabblad). De link stuurt je gelijk naar AliExpress met de zoekterm al ingevuld, dit scheelt jou weer tijd 🙂

Op de website van AliExpress zien we een hele hoop Holland t-shirts… We moeten ook even op de pagina zoeken voordat we een Nederlands elftal shirt vinden bij AliExpress. Maar als we even blijven scrollen dan vinden we dan uiteindelijk toch een shirt van het Nederlands elftal.

We zien dan naast een t-shirt en een fietspakje ook twee keer een Nederlands elftal tenue staan (inclusief broekje). Vervolgens klikken we op een van de producten en kunnen we onze bestelling plaatsen. Wij adviseren je altijd wel om even goed te kijken door op een aantal factoren te letten voordat je besteld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven