Bestel een goedkoop Barcelona shirt bij AliExpress of DHGate!

Vandaag laten we je zien hoe je een goedkoop shirt van Barcelona kunt bestellen bij AliExpress en DHGate. Het is geen geheim dat je uit China voetbalshirts kunt bestellen van alle top clubs in de wereld. In deze categorie voetbalshirts laten we per club zien waar en hoe je hun shirt kan bestellen.

In dit voorbeeld gebruiken we zowel AliExpress en DHGate om te laten zien hoe je een replica Barcelona shirt kunt bestellen.

Hoe bestel je een goedkoop Barcelona shirt op DHGate?

Om te beginnen gaan we naar dhgate.com (deze link opent een nieuw tabblad). Eenmaal aangekomen op de website van dhgate zoeken we in de zoekbalk naar synoniemen van FC Barcelona. In dit voorbeeld heb ik zelf het synoniem Barca gebruikt (zie de onderstaande foto).

zoeken naar goedkoop barcelona shirt op dhgate

Nu we hebben gezocht op Barca tonen de zoekresultaten zich. Hier kunnen we direct zien dat er een aantal trainingspakken en shirt van Barcelona worden weergegeven. Het eerste resultaat dat we zien laat de nieuwe shirts zien voor het nieuwe seizoen. Daarnaast zien we ook dat dit shirt al 88 bestellingen heeft en een 5.0 waardering (in sterren). Dit toont aan dat de verkoper waarschijnlijk betrouwbaar is en daadwerkelijk het shirt levert.

resultaat zoeken op barca dhgate

Wanneer we op het product klikken, gaan we naar de product pagina. Op de product pagina kunnen we meer informatie zien over het product zelf. Zoals de review. In de afbeelding hieronder zien we dat de titel aangeeft dat er 25 reviews zijn en allemaal goed! Wanneer we klikken op de 25 reviews gaat hij naar het overzicht en de feedback die mensen achter laten. Hier zien we dat mensen vaak ‘very satisfied‘ en ‘good quality‘ als comment achterlaten.

barcelona jersey uit china

Hoe kan ik mijn eigen naam en nummer op mijn voetbalshirt zetten?

Op product pagina van het voetbalshirt van Barcelona zien we dat je kunt kiezen voor options. Wanneer je hier op klikt gaat er een dropdown menu naar beneden. Vervolgens zoeken we naar iets als leaving a message. Het is dan de bedoeling dat je een bericht achter laat bij je bestelling met de naam en het nummer die je op het shirt wilt hebben.

barcelona shirt van dhgate

Vervolgens klikken we op Buy it now. Dan worden we doorverwijzen naar de afrekenpagina. Heb je nog geen account? Maak dan een account aan. Op het besteloverzicht moeten we de naam en het nummer achter laten die we op ons shirt willen. In de onderstaande afbeelding is in het rood omcirkeld waar je het bericht moet achterlaten. Vul hier bijvoorbeeld in: name: F. de Jong and number: 21. De verkoper weet nu dat hij dit op het shirt moet drukken.

goedkoop barcelona shirt

Reken nu je bestelling af en je ontvangt binnenkort je voetbalshirt van Barcelona uit China.

Hoe bestel ik een goedkoop Barcelona shirt op AliExpress?

De laatste tijd probeert AliExpress de verkoop in replica producten tegen te gaan. We hebben onderzoek gedaan naar aanwezige Barcelona shirts op AliExpress. Het is ons helaas niet gelukt om Barcelona shirts te vinden op AliExpress. Daarentegen konden we wel shirts vinden van Ajax, Feyenoord en PSV op AliExpress.

In het verleden hebben we wel succes gehad met de zoekwoorden Barca Jersey op AliExpress. De link bevat de zoekwoorden dus wanneer je daar op klikt opent zich een nieuw tabblad met het zoekwoord Barca Jersey. Dit zal alle resultaten laten zien en wie weet heb jij meer geluk dan wij dat hadden.

Mocht je alsnog heel graag een shirt van Barcelona willen bestellen dan adviseren we je om DHgate te gebruiken.

Ben je op zoek naar nog meer voetbalshirts? In het overzicht van onze categorie voetbalshirts kun je nog meer informatie vinden over hoe je andere voetbalshirts kunt bestellen uit China.

1 gedachte over “Bestel een goedkoop Barcelona shirt bij AliExpress of DHGate!”

  1. Ik heb een vraag, worden de namaak designer producten altijd gecheckt door de douane? want anders wordt het toch altijd ingenomen of heb je ook dat de producten worden nagekeken maar zo goed nagemaakt zijn dat de douane niks kan doen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven