Aliexpress in Euro zetten, hoe doe je dat?

Je bent lekker aan het kijken naar producten op Aliexpress, maar je ziet dat alle prijzen zijn weergeven in dollars. Erg irritant al zeg ik het zelf. Maar hoe kan je Aliexpress in euro zetten? Het is niet moeilijk, maar je moet het wel net weten. In dit artikel leg ik je precies uit hoe je Aliexpress in euro moet zetten.

Wist je trouwens dat Aliexpress een van de meest betrouwbare chinese webshops is? In dit artikel vindt je een handige lijst met de meest betrouwbare chinese webshops van dit moment.

Aliexpress in Euro zetten: de 4 eenvoudige stappen

De eerste stap die je neemt is natuurlijk naar de homepage van aliexpress gaan. Op de homepage zie je bij de bovenste menubalk diverse keuze mogelijkheden staan.

aliexpress in euro zetten

In de bovenstaande afbeelding zie je de rood omcirkelde mogelijkheid “» Ship to / UDS ∨“. Klik hier op.

Er gaat nu een dropdown menu naar beneden en dit zal er ongeveer als de afbeelding hierboven uit zien. Je zoekt nu even tussen alle valuta’s en je ziet de € EUR staan. Je klikt nu op de € EUR.

Vervolgens klik je op “save”. Dit kun je ook rood omcirkeld in de afbeelding hierboven zien. Dit was alles dat je moest doen om Aliexpress in euro te zetten.

Hieronder zie je nog een afbeelding dat Aliexpress inderdaad in Euro wordt weergeven als je alle bovenstaande stappen volgt.

aliexpress in euro zetten opslaan

Hopelijk weet jij nu hoe je de website Aliexpress in euro zetten moet.

Heb je geen zin om deze instellingen handmatig te veranderen? Klik op de onderstaande knop om direct naar AliExpress te gaan met de goede instellingen.

Ga direct naar AliExpress

Aliexpress, de taal veranderen

Wist je ook dat je eenvoudig de taal van de website Aliexpress kunt veranderen? In principe volg je precies dezelfde stappen als hierboven alleen dan klik je op language in plaats van ship to / EUR.

taal veranderen aliexpressEr gaat nu een dropdown menu naar beneden en dan zie je een aantal opties staan.

Je kiest voor de rood omcirkelde optie waarin staat selecteer een taal. Dit is een mogelijkheid van Google en Google vertaalt als het ware de gehele website naar de taal die jij prefereert. Erg handig!

Klik hier op!

Er gaat nu nog een dropdown menu open. Deze ziet er als de afbeelding hieronder uit.

taal aliexpress nederlands

Klik nu op Nederlands. De hele website zal zo goed mogelijk naar het Nederlands worden vertaald. Wanneer je Engels niet zo heel erg goed is kan dit heel erg handig zijn!

Over de auteur

2 gedachten over “Aliexpress in Euro zetten, hoe doe je dat?”

  1. monique bernaards

    Pfff snel weer eraf gegooid want wilt het niet in het Nederlands zetten.
    Zet het niet vast in het Nederlands dus ook niet in de euro’s!

  2. Ik probeer in euro’s te betalen via bankoverschrijvingen. Lukt echter niet. Kan ook via IDeal, maar ook dat is mij nog niet gelukt. Ik woon in Thailand, maar je kunt ook niet in Thaise Bath betalen. Kortom erg moeilijk wat te kopen bij Aliexpress….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven