Betrouwbare Chinese Webshops

In dit artikel besteed ik uitgebreid aandacht aan betrouwbare Chinese webshops. Het internet maakt de afstanden in de wereld kleiner. Hierdoor kunnen wij binnen een fractie van een seconde producten bestellen uit China.

China is een enorm populair land om producten te bestellen. Wat maakt China een populair land om producten te bestellen?

  • de goedkope prijzen
  • replica producten (ook al is dit niet helemaal de bedoeling)
  • verkopen écht alles
  • (bijna) altijd gratis verzending

Dit zijn vaak beweegredenen om producten te bestellen uit China. Ik doe het zelf ook.

Alleen waar moet je alle producten bestellen? Welke chinese webshops zijn betrouwbaar? Hoe lang duurt het verzenden? Komen mijn producten wel aan? Krijg ik geen problemen met de duoane?

Dit soort vragen beantwoord ik allemaal op iChina.nl. Opmerking: bij alle onderstaande betrouwbare Chinese webshops kun je met iDEAL betalen.

Wat zijn betrouwbare Chinese webshops?

Aliexpress.com – Aliexpress is uitgegroeid tot een groot fenomeen op het internet. Het ziet er uit als een grote webshop, maar het zijn eigenlijk 90.000+ verkopers bij elkaar. Aliexpress hanteert scherpe regels, waardoor wij als kopers altijd kopersbescherming krijgen. Dit houdt in dat de verkoper pas zijn geld ontvangt als wij hebben bevestigd dat wij de producten hebben ontvangen.

dhgate.com – dhgate is hetzelfde principe als aliexpress. Wij als koper worden altijd vooropgesteld. Dit vind ik persoonlijk altijd heel erg prettig. Ik weet dat ik mijn geld makkelijk kan terugvragen als ik de producten niet heb ontvangen óf niet tevreden ben. Ik moet er wel bij zeggen dat dit nog nooit is gebeurd bij mij, dus het lijkt mij ook niet dat dit bij jou gebeurd.

Klik op deze link van dhgate.com en ontvang $5 korting op je eerste bestelling!

Betrouwbare Chinese Webshops als één leverancier:

dealextreme.com (dx.com) – dx verkoopt alleen eerlijke producten. Producten die niet zijn nagemaakt of het patentrecht van andere producten raken. In het verleden verkochten zij wel deze produxten, maar zij hebben hier veel problemen mee gehad. In mijn tijd als webshop eigenaar (hoesjes voor iPhones) kocht ik hier mijn producten. Ik wilde namelijk niet 100 dezelfde hoesjes kopen, maar een groter assortiment. Dealextreme is een betrouwbare Chinese webshop die altijd alle producten levert. Geloof me, ik heb enorm veel hoesjes besteld en die kwamen altijd aan.

banggood.com – banggood heeft een enorm breed assortiment, maar zijn gespecialiseerd in elektronica producten. Al ben ik eerlijk dan zou ik zelf nooit elektronica producten kopen vanuit China. Ze zijn absoluut goedkoop, maar willen ook nog wel eens kapot gaan. Dit neemt niet weg dat ik wel al heel veel positieve ervaringen heb gehoord van mensen. Zij zijn (nog steeds) enorm blij met hun producten van banggood. Naast elektronica verkopen zij ook kleding, accessoires en genoeg andere producten. Deze webshop is absoluut betrouwbaar. Het enige minpuntje is dat het soms wat langer kan duren voordat je je producten in huis hebt.

miniinthebox.com – dit is misschien wel de meest bekende betrouwbare Chinese webshop in Nederland. Veel mensen bestellen al van deze website. Miniinthebox heeft zwaar ingezet op marketing in Europa en dat is ze ook aardig gelukt! Wil je liever iets meer betalen, maar wel bij een betrouwbare en bekende Chinese webshop? Dan is miniinthebox absoluut een aanrader.

Twee minder bekende Chinese webshops:

focalprice.com – focalprice moet het hebben van al zijn product affiliate verkopers. Dit zijn mensen die de producten van focalprice verkopen aan anderen, maar zelf geen voorraad hebben. Direct vanuit het magazijn van focalprice naar de koper. Zij ontvangen vaak hoge commissies doordat zij het 2x zo duur aan ons verkopen. Al kom je zelf bij focalprice zul je al snel zien dat de prijzen goedkoper zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat de producten van focalprice altijd worden geleverd. Ik heb nog nooit problemen gehad en ook al mijn kennissen en vrienden niet. Daarom durf ik voor 100% te zeggen dat focalprice een betrouwbare Chinese webshop is.

lightinthebox.com – lightinthebox levert altijd zijn producten. Daar hoef je je geen zorgen om te maken. Het enige wat onduidelijk is bij lightinthebox zijn de verkoopprijzen. Je ziet vaak hetzelfde product voor een andere (veel goedkopere) prijs staan op hun eigen website. Erg raar, maar het is ook een sport om de goedkoopste te vinden.

Hopelijk vond je dit artikel over betrouwbare Chinese webshops nuttig. Heb je vragen of wil je graag iets anders weten over Chinese producten, webshops etc? Reageer hieronder!

Over de auteur

4 gedachten over “Betrouwbare Chinese Webshops”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven